maanantai 26. huhtikuuta 2010


Tein hieman kirjahankintoja (unohdin siis peruuttaa kirjakerhon tilauksen...). Tuo pitsikirja oli aivan ihana. olen vähän hurahtanut viime aikoina romanttisempaan tyyliin ja tämä sopii uuteen sisustusintooni kuin nyrkki silmään.
Korttikirja toivottavasti toimii motivaattorina muistaa ystäviäni useammin korteilla. Ajattelin että otan tavoitteeksi tehdä vuoden aikana kaikki kirjassa esitellyt kortit!

Taustalla tämän kevään taimia. Tulossa on nyt kurkkua, paprikaa, tomaattia, laventelia (tuoksupusseihin) ja mustasilmäsusannoja terassille. Kaikki on lähteneet kivasti kasvuun. Toivottavasti kesällä saadaan myös satoa!

maanantai 12. huhtikuuta 2010

Kakkukoristeita

Askertelin ja maalailin pitkästä aikaa marsipaanista kakunkoristeita Paulin ja Vertin synttärikakkuihin.



Pauli sai suklaapäällysteisen ja masikalla ja suklaamoussella täytettyyn kakkuunsa liljoja jotka kovetin foliokupeissa.


Vertin kakkuun maalailin Wiltoneilla ja elintarvikeväreillä Nemo -figuureja valvoessani seiskaluokkalaisten yökoulua =D Useampi tunti siihe tuhraantui, mutta toisaalta olipa mielekästä tekemistä kuunnellessa oppilaiden kuhinaa myöhälle yöhön asti!




Synttäriteemana oli merielämää, joten rokkasi kyllä tuo kakku kattauksen kanssa. Täytteenä oli klassisesti mansikkamousse. Tein myös samantyylisen mutta pienemmän maidottoman kakun, mutta siitä unohtui kuva ottaa...




Parantelua

Pääsiäisen aikaan oli vihdoin taas aikaa tarttua käsitöihin. Olen tosin kutonut kaikenlaista, mutta mitään en ole vielä päätellyt valmiiksi =D Pitää päivittää kuvia tänne heti, kun saan pätkät pääteltyä (mun inhokkihommaa...)!




Korjailin Valtsun paidan käyttökelpoiseksi ja tein Vertille uuden...