keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Pienet joulumuistiaiset


Tänä vuonna lähti kummeille ja mummeille pienet joulumuistiaiset, tai pitäisikö sanoa paremminkin maistiaiset. Tein itse tuossa iltana eräänä vaniljafudgea ja suklaa-mantelifudgea. Olipa kyllä niin hyvää, että meinasi ihan kadota parempiin suihin ennen pussitusta.

Ja koska esillepano on vähintäänkin puolet hyvästä mausta, niin pitihän näihin askarrella tyyliin sopivat pussinsulkijat. Tämä olikin ihan hauska juttu, sillä noiden kartonkisten sulkijoiden ohje on askartelukirjasta, jonka sain kummeiltani viime viikolla joululahjaksi (täti laittoi jo hieman etuajassa että voin hyödyntää jouluvalmisteluissa...)

Eräälle ystävälleni tein tällaisen pienen huopakirjasen. Kirja toimii neulatyynynä ja laitoin sinne sisälle mallin vuoksi pienen setin parsinneuloja. Kannen sydän on itse huovutettu, pääsin taas pitkästä aikaa huovittamisen makuun. Pitäisi varmaan etsiä lisää huovutusohjeita esimerkiksi pienille pehmoleluille. Niitä olisi kiva sitten näperellä vauvan kohta roikkuessa liinassa imetettävänä kaikki illat